Grote avonturen beginnen klein!

P’tit Nid House is gespecialiseerd in het uitvoeren van bio-ecologische bouwwerken. P’tit Nid House is gelegen in Baileux in de provincie Henegouwen. Samen met u of volgens uw plannen, bouwen wij uw, Tiny House, een houten huisje dat gebouwd is op een trailer.

De comfortabele en ecologische Tiny House is dé mobiele en milieuvriendelijke huisvestingoplossing voor zowel kleine als grote budgetten.


Dankzij P’tit Nid House worden eigendom en vrijheid een realiteit.

STAPPEN VOOR DE CONSTRUCTIE VAN UW TINY HOUSE

Het bouwen van uw Tiny House begint allereerst met de realisatie van de houten vloer, die nadien op een metalen frame, en trailer als u dit wenst, geplaatst wordt.

De tweede stap is de bevestiging van de houtskeletbouw (die behandeld werd met zout) en een cederen dak, bestaande uit isolerende houten, die het regengeluid aanzienlijk doet dempen om uw comfort te garanderen.

Vervolgens wordt het volledig skelet aan een metalen structuur bevestigd. Deze wordt dan bedekt met een delta gevelfolie van latwerk en dwarslatten die voldoende ventilatie bieden. De houten gevelbekleding is bestand tegen vocht en verrotting. Bovendien patineert deze na verloop van tijd.

De laatste stap betreft het aluminium raamwerk met dubbelglas. Deze wordt voor extra afdichting op een houten subframe gemonteerd.

Binneninrichting van het Tiny House

Ontwerp van het interieur volgens uw wensen !